Djeema el Fna

Djemaa el Fna bijzonder culinair evenement in Rotterdam

Tijdens het culinair evenement Djemaa el Fna, van 22 tot en met 24 september 2017, proef je de sfeer van Marrakech. Verschillende eetculturen smelten in dit driedaags openluchtrestaurant samen tot een kruidige wereld-melange. Laat je verrassen door nieuwe geuren, smaken en kleuren en proef eens van een andere keuken.

Bovendien zijn er allerlei authentieke Marokkaanse producten te koop en bevat de programmering muziek, voorstellingen, kamelen, verhalenvertellers, mode en kookworkshops. Laat je verrassen door nieuwe geuren, smaken en kleuren en proef eens van een andere keuken.

Naar de website van Djemaa el Fna

Djemaa el Fna in Marrakech

Djemaa el Fna MarrakechDjemaa el Fna is een centraal plein in de Marokkaanse stad Marrakesh. Het plein is erg populair bij toeristen. ’s Ochtends wordt er een markt gehouden waar allerlei authentieke Marokkaanse producten worden verkocht.In de middag verandert het plein in een soort van georganiseerde chaos. Tussen de duizenden bezoekers zijn diverse curiositeiten te zien, zoals slangenbezweerders, tandentrekkers, verhalenvertellers, acrobaten, waterverkopers in traditionele klederdracht en muzikanten. ’s Avonds kunnen je er heerlijk eten bij een keur aan openluchtrestaurants.

Lees mijn reisverslag

Geef een reactie