Stockholm Cultuur Festival

Stockholm Cultuur FestivalVan 16 tot en met 21 augustus zijn de straten, parken en pleinen in Stockholm gevuld met cultuur vanwege het Stockholm Cultuur Festival.

Overal in de stad kun je kijken naar theatervoorstellingen, luisteren naar bandjes, orkesten en andere muziekgezelschappen. Via één van de culturele wandelingen via het Sergels plein en Gustav Adolfs plein ontdek je de geheimen van Stockholm.

Het nieuwe podium van het festival staat op het schitterende Karl XII: s Torg plein en zal de dagen van het festival vullen met dance, dance, dance! Maar ook met jazz, swing, dans bands, funk, menuetten en musette.

Stocholm Cultuur FestivalEpische concerten en meeslepende ervaringen op het hoofdpodium van het festival in het hart van de hoofdstad tussen de Zweedse Koninklijke Opera en het Paleis. Internationale sterren en een aantal van Zwedens grootste podium artiesten treden tijdens dit festival op. Op het plein dat nooit slaapt staan grote schermen en de hele nacht kun je feest vieren samen met de DJ’s.

Straattheater, acrobatiek en spectaculaire optredens zullen er te zien want voor het festival van dit jaar, zal het Gustav Adolfs Torg en Strömgatan gevuld worden met high-class Franse straatartiesten, kosmische staalconstructies en onverwachte ontmoetingen.

Oh ja, en alles is gratis!

Meer informatie op de website van het festival of  kijk op Facebook

Geef een reactie