Swim-Up kamer

De swim-up kamer, van je eigen terrras zo in het zwembad

In de onderstaande hotels logeer je in een ‘swim-up kamers’, waar je van je eigen terras zo het zwembad in stapt. Meestal moet je een kleine toeslag betalen om ze te boeken.

Palazzo del Mare – Kos

Palazzo del Mare Swim-UpHet Palazzo del Mare ligt op het Griekse eiland Kos op 50 meter van het strand en heeft acht verschillende types kamers, waaronder de superior pool view rooms voor twee tot drie personen of twee volwassenen en twee kinderen. Het terras, met parasol en twee ligzetels, van deze kamers geeft rechtstreeks toegang tot het reusachtige zwembad.

Meer informatie over het Palazzo del Mare

Atlantica Sensatori Resort – Kreta

Atlantica Sensatori ResortIn het Atlantica Sensatori Resort op Kreta kronkelen verschillende zwembaden door het hoteldomein. Onder de 370 kamers zijn er ook swim-up suites voor twee tot drie personen of twee volwassenen en twee kinderen, met uitzicht op de binnentuin. Ideaal als je je in alle rust wil terugtrekken na een maaltijd in een van de zes restaurants of een massage in het spacentrum, een van de grootste trouwens van heel Griekenland.

Meer informatie over het Atlantica Sensatori Resort

Hilton Dalaman Golf Resort & Spa – Turkije

ilton Dalaman Golf Resort & SpaHet Hilton Dalaman Golf Resort & Spa ligt aan de Egeïsche kust, vlak bij een privéstrand, met vijf restaurants, verschillende bars en vier zwembaden. Van de 410 kamers geeft het terras van de luxe kamers voor twee tot drie personen rechtstreeks uit op het zwembad en krijg je er ook nog zijdelings zeezicht bovenop.

Meer informatie over het Hilton Dalaman Golf Resort & Spa

Susesi de Luxe Resort & Spa – Turkije

Susesi de Luxe Resort & SpaBij het Susesi de Luxe Resort & Spa aan de Turkse Rivièra, in Belek, horen alleen superlatieven. Of wat dacht je van vijf zwembaden, zes glijbanen, drie kinderzwembaden, twee overdekte zwembaden, een spacentrum om u tegen te zeggen. De meeste van de 628 kamers zijn buitengewoon ruim en dat geldt ook voor de swim-upkamers, geschikt voor vijf tot zes personen, met drie slaapkamers, vier badkamers en vier televisies.

Meer informatie over het Susesi de Luxe Resort & Spa

Ela Quality Lakehouses – Turkije

Ela Quality LakehousesHet Ela Quality Lakehouses & Villa’s in Belek is een zeer kindvriendelijk hotel: naast een tiental andere restaurants, is er zelfs een kinderrestaurant, en heel veel animatie in de kidsclubs. Bovendien kunnen de ouders hun kroost live volgen in de miniclub via een webcam. De luxekamers voor twee geven directe toegang via een privépier tot het zwembad en het balkon.

Meer informatie over de Ela Quality Lakehouses

Khao Lak Oriental Resort – Thailand

Khao Lak OrientalEen rustig hotel aan een al even rustige badplaats ten noorden van Phuket. Het Khao Lak Oriental telt slechts 46 kamers, waaronder 20 oriental pool access-kamers, elk met een terras uit teak dat boven het langgerekte zwembad uitsteekt. Omdat er bovendien geen kinderen worden toegelaten onder de 13 jaar, is dit hotel bijzonder geschikt voor een heerlijke vakantie in oosterse sferen.

Meer informatie over het Khao Lak Oriental Resort

Valentin Imperial Maya – Mexico

Valentin Imperial MayaÉén van de mooiste hotels van Playa del Carmen is Valentin Imperial Maya. Vooral zijn ligging aan een hagelwit strand dat langzaam afloopt naar zee is uniek. Keuze uit niet minder dan acht restaurants doet zelfs de meest veeleisende gastronoom naar adem happen. Het hotel heeft swim-upjuniorsuites met directe toegang tot het zwembad. En aangezien er ook een swim-upbar is (midden in het zwembad), hoef je zelfs het water niet uit om een cocktail te bestellen.

Meer informatie over het Valentin Imperial Maya

Geef een reactie